banner913
banner932
banner1032

13. Uluslararası Karikatür Yarışması seçici kuruluna veda gecesi

banner1020

banner1045
13. Uluslararası Karikatür Yarışması seçici kuruluna veda gecesi

banner971
Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, onursal başkan sıfatıyla 13. Uluslararası Karikatür Yarışması'nda değerlendirme yapan uluslararası seçici kurul üyelerine Girne Dome Otel'de bir veda gecesi düzenledi.
Girne Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre Şenkul, veda gecesinde yaptığı konuşmada Uluslararası Seçici Kurul Üyeleri’ne katkılarından dolayı teşekkür ederek, şu ifadeleri kullandı: "Girne şehrindeki yoğun sorunlardan dolayı, onursal başkan olarak seçici kurul çalışmalarına katılamadım. Ancak, itiraz süresi sonunda ödül kazanacak karikatürleri merakla bekliyorum. Uluslararası Karikatür Yarışması, Girne şehrini ve zeytin ürününü dünyaya tanıtan önemli bir etkinliktir. Gelecek yıllarda, teknik ve ekonomik sorunları aşarak bu etkinliği daha iyi bir noktaya taşıyacağız. Seçici kurul üyesi olarak görev yapan tüm arkadaşlara teşekkür ederim."
Konuşmaların ardından, Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul ve Girne Belediyesi Meclis Üyeleri, seçici kurul üyelerine plaket takdim etti.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.