banner913
banner932
banner1032

Çağrı Miralay 1’inci Futbol Anı Turnuvası yapıldı

banner1020

banner1045
Çağrı Miralay 1’inci Futbol Anı Turnuvası yapıldı

banner971
Ocak ayında Ercan Havalimanı yolunda geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Gençlik Örgütü Üyesi Çağrı Miralay anısına geçen cumartesi halı saha turnuvası düzenlendi.
CTP’den yapılan açıklamaya göre, Lefkoşa İlçesi Gençlik Örgütü tarafından organize edilen “Çağrı Miralay 1. Futbol Anı Turnuvası”, Gaziköy Spor Kulübü tesislerinde gerçekleştirildi.

Değirmenlik takımı birinci oldu

Lefkoşa ve çevresindeki köylerde yaşayan gençlerin oluşturduğu takımların katıldığı turnuvada, Değirmenlik takımı birinci, Gaziköy ikinci, Cihangir ise üçüncü oldu.
Turnuvada yer alan tüm katılımcılara, Çağrı Miralay’ın ailesi tarafından katılım belgeleri ve ödüller takdim edildi.
Turnuvaya Miralay’ın sevenlerinin yanı sıra, CTP Lefkoşa İlçe Başkanı ve Milletvekili Devrim Barçın, CTP Lefkoşa Milletvekili Sami Özuslu, Değirmenlik-Akıncılar Belediye Başkanı Ali Karavezirler, CTP Gençlik Örgütü Başkanı İsmail Barbaros, CTP Gençlik Örgütü Lefkoşa İlçe Başkanı Sonay Demirpençe ve CTP MYK Üyesi Feriha Tel de katıldı.
CTP Gençlik Örgütü üyelerinin, Çağrı Miralay’ın anısını yaşatmak için etkinlikler düzenlemeye devam edeceği belirtildi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.