banner913
banner932
banner1032

Çocuklar doyasıya eğlendi

banner1020

banner1045
Çocuklar doyasıya eğlendi

banner971
Bu yıl ilki gerçekleşen 1.MITOSHI CO Çocuk Festivali 18 Haziran Pazar günü yapıldı.

Alsancak, Lapta, Çamlıbel Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte adeta yok yoktu.

Festival KKTC ve Birleşik Kraliyet’te kayıtlı MITOSHI CO. LTD şirketi tarafından kurumsal sosyal sorumluluk politikasına yönelik şirket CEO’su ve ortaklarından Hassan Vahib, Ali Sabanci ve Ulaş Sabanci önderliğinde gerçekleştirildi ve her yıl geleneksel yapılması planlanıyor.


Zarina Ajans Direktörü Olgan Mustafa’nın düzenlediği organizasyon,  Alsancak-Lapta-Çamlıbel Belediyesinin ev sahipliğinde Belediye Başkanı Fırat Ataser’in ve Evrensel Çocuk Hakları Derneğinin işbirliği  ve katkıları ile Alsancak Milli Özgürlük Parkında gerçekleşti.

Festivalde çocuk oyun karakterleri yanında yüz boyama, Karagöz ve Hacivat oyunu, çocuk hakları ile ilgili resim yapma, çocuk yarışmaları zıp zıp, çocuk atölyesi, sanat, kitap, tanıtım, çocuk hikayeleri okuma, çeşitli dans gösterileri, robot gösterisi, bando müzik eşliğinde dinleti, DJ performans , konserlerde ise klasik müzik dinletisi grup Melotrio ve grup REVA sahne aldı.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.