banner913
banner932
banner1032

Güzelyurt'ta festival coşkusu

banner1020

46. Güzelyurt Portakal Festivali rengarenk görüntülerle başladı

banner974
Güzelyurt'ta festival coşkusu

banner971
Güzelyurt Belediyesi'nin düzenlediği 46. Güzelyurt Portakal Festivali, önceki akşam Amfi Tiyatro’daki organizasyonla açıldı. Festival 30 Haziran’a kadar sürecek.  
Kurtuluş İlkokulu-Festival Parkı güzergâhında gerçekleşen kortej yürüyüşü kent merkezinde renkli görüntülere sahne oldu. 
Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, açılış öncesi yaptığı konuşmada, narenciyenin yaşatılması ve devamlılığını sağlamak amacıyla kentte gelenek göreneklere uygun festival ruhunu yaşatma kararlılığında olduklarını belirtti.  Festivalin, ülke ve bölge tanıtımına katkı koyduğuna inanç belirten Özçınar, katılan ve katkı koyan herkese teşekkür etti.
Konuşmaların ardından sponsorlara plaket takdim edildi. 
Açılışta dans gösterileri ve animasyon şovlarının yanında, üç kız kardeşten oluşan müzik grubu Samida sahne aldı. Gecede ayrıca Kıbrıs’ın sevilen gruplarından Grup Otantik konser verdi. 


banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.