banner913
banner932
banner1032

Horon ve kemençeye doydular

banner1020

İskele Festivali’nin olmazsa olmazlarından, Karadenizliler Gecesi bir kez daha adanın dört bir yanındaki Karadenizlileri, Karadeniz sevdalılarını İskele’de buluşturdu

banner1045
Horon ve kemençeye doydular

banner971
52. Geleneksel İskele Festivali bu yıl 28.’si düzenlenen Karadenizliler Gecesi ile devam etti. İskele Açık Hava Kültür Merkezi’nde, Karadeniz’in sevilen sanatçısı Selçuk Balcı’nın sahne aldığı gecede sahne bir an olsun boş kalmadı.
Sahnede kaldığı süre boyunca kemençeyi elinden bırakmayan şarkıcı, seslendirdiği şarkılarla unutulmaz bir gece yaşattı. Konsere katılanlar, kemençe eşliğine horon tepmenin keyfini çıkardı.
7’den 70’e, yerli&yabancı herkesi 5 yıl aradan sonra buluşturan Karadenizliler Gecesi’nde adeta horon ve kemençeye doyuldu.
Gecede Karadeniz Kültür Derneği Kuzeyin Yıldızları Horon Ekibi ile İskele Belediyesi Yıldızlar Halk Dansları Topluluğu’nun gösterisi de büyük beğeni topladı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.