banner913
banner932
banner1032

İrem Derici ile muhteşem final

banner1020

Mehmetçik Üzüm Festivali'nin final gecesinde sahne alan Türkiye’nin ünlü ses sanatçılarından İrem Derici, unutulmaz bir konserle festival alanını adeta salladı

banner1045
İrem Derici ile muhteşem final

banner971
Mehmetçik Büyükkonuk Belediyesi'nin düzenlediği Mehmetçik Üzüm Festivali büyük bir coşku ile sona erdi.
Festivalin önceki akşamki final gecesinde Türkiye’nin ünlü ses sanatçılarından İrem Derici, unutulmaz bir performansa imza atarak festival alanını adeta salladı.
Festival alanı, akşam saatlerinde binlerce müzikseverle dolup taştı. İrem Derici’nin enerjik ve etkileyici sahne performansı, katılımcılara müzik dolu anlar yaşattı. Konserin her anı büyük bir ilgiyle izlendi ve festivalin final gecesi, etkinlik katılımcıları için unutulmaz bir deneyim oldu.
Mehmetçik Büyükkonuk Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen festivalin bu özel gecesi, köyün girişlerinden iç kesimlerine kadar her yeri ziyaretçilerle dolup taştı. Festival alanında kurulan Mehmet Tayyareci Üzüm Sokağı da büyük ilgi gördü ve katılımcılar, bölgesel ürünleri keşfetme fırsatı buldu.
Festivalin kapanışında, ziyaretçilerimizin yoğun ilgi gösterdiği büyük kutlama, Mehmetçik Üzüm Festivali’nin 62. yılına yakışır bir şekilde son buldu.
Eğlence ve müziğin buluştuğu bu özel gece, katılımcılara hem lezzetli hem de unutulmaz anılar biriktirme fırsatı sundu.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.