banner913
banner932
banner1032

İskele Belediyesi'nin 2. Yaz Etkinlikleri sona erdi

banner1020

banner1045
İskele Belediyesi'nin 2. Yaz Etkinlikleri sona erdi

banner971

İskele Belediyesi’nin bu yıl 6-12 yaş arası çocuklara yönelik düzenlediği 2. Yaz Etkinlikleri sona erdi. İskele Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre 5 Ağustos- 10 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen etkinliklerde, modern dans, müzik, satranç, halk dansları, küçük şefler atölyesi, seramik ve kil yapımı workshopları, sanat atölyeleri gibi aktiviteler yapıldı.
Etkinliklerin tamamlanmasının ardından, çocuklar 10 Eylül Salı günü eğitmenleri ve refakatçileri eşliğinde Gazimağusa’da özel olarak hazırlanan bir geziye katıldı. Gezinin ardından, 12 Eylül’de İskele Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende çocuklara katılım belgeleri takdim edildi. Törene İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da katıldı ve çocukları tebrik ederek, eğitmenlere de teşekkürlerini iletti.
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.