banner913
banner932
banner1032

Kızılbaş’ta renkli gece

banner1020

Lefkoşa Kızılbaş Parkı’nda düzenlenen yaz şöleninde halk dansları, tiyatro, müzik, sunum ve video gösterileri, Kıbrıs manileri gibi içerikler büyük beğeni topladı

banner1045
Kızılbaş’ta renkli gece

banner971
Baraka Kültür Merkezi, Lefkoşa Kızılbaş Parkı’nda kültür sanat içerikli yaz şöleni düzenledi.
Pazar akşamı yapılan yaz şöleninde halk dansları, tiyatro, müzik, sunum ve video gösterileri, Kıbrıs manileri gibi içerikler yer aldı.
Kültür Dairesi’nin maddi katkılarıyla düzenlenen şölende, stantlarda Baraka üretimleri olan kitaplar, Argasdi dergileri, müzik ve belgesel cd’leri ve “başka bir kültür mümkün” sloganlı hatıra anahtarlıklar satışa sunuldu.
Konuk olarak davet edilen Göç-Taş halk dansları çocuk ve genç ekiplerinin gösteri sunduğu etkinlikte, Baraka Tiyatro Ekibi’nin “Varsa Bir Durum Yapalım Açık Oturum” isimli interaktif oyununda; asgari ücret, servet vergisi, pahalılık ve gelir dağılımındaki adaletsizlik gibi güncel konular mizahla işlendi.
Müzik öğretmeni ve Baraka üyesi Saadet Çaluda’nın eğitmenliğini üstlendiği ve Sol Anahtarı elemanları tarafından desteklenen Baraka Gençlik Orkestrası ilk kez 4 Ağustos gecesi Kızılbaş Parkı’nda sahne aldı. Gençlerin, yerli ve yabancı parçalardan oluşturdukları repertuara seyirciler de eşlik etti. Gecenin sonunda Sol Anahtarı müzik grubu sahne alarak, devrimci parçalar, Kıbrıs ezgileri ve grubun kendi bestelerinden oluşan bir dinleti sundu.
Hediye çekilişinde katılımcılara kitaplar, dergiler, müzik ve belgesel cd’leri armağan edildi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.