banner913
banner932
banner1032

Mağusa’da panayır coşkusu

banner1020

Gazimağusa Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği Mağusa Suriçi Panayırı tüm coşkusuyla devam ediyor

banner1045
Mağusa’da panayır coşkusu

banner971
Gazimağusa Belediyesi ile Kıbrıs Türk Festivalciler Derneği tarafından organize edilen ve stand gelirlerinin Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği’ne bağışlanacağı Mağusa Suriçi Panayırı, standlar, panayır oyuncakları, sahne performansları ve konserlerle devam ediyor.
Tarihi Suriçi’nde panayır kültürümüzün yaşatıldığı, yerli ve yabancı birçok ziyaretçinin yoğun ilgi gösterdiği Mağusa Suriçi Panayırı’nda hafta sonu performans sahneleyen MAGEM Sakarya Zumba Grubu ile birlikte eğlendi.
Cumartesi günü ülkemizin sevilen müzik gruplarından Grup Frekans, Pazar günü de  Retro Çalgıcıları geniş repertuarı ile 7’den 70’e  tüm yaş gruplarına hitap etti, şarkılar bir ağızdan söylendi. Müzik gruplarının muhteşem sahne performansı büyük beğeni topladı.
MAĞUSA SURİÇİ PANAYIRI PROGRAMI
3 Eylül                
20:00 Gazimağusa Halk Dansları Derneği Ekibi
20:30 Sidar Karakuş
4 Eylül               
20:30 DJ Tüner
5 Eylül                
20:00 Othello Folklor derneği
20:30 Burcu Arıkel
6 Eylül                
20:30 Grup Otantik
7 Eylül                
20:00 Retro Mix
20:30 Kuzey Kıbrıs İranlılar Klübü ile İran Gecesi
21:30 Grup Buğday
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.