banner913
banner932
banner1032

Şarkılar hep birlikte söylendi

banner1020

Lefkoşa’da Zahra Sokak’ta “İki Toplumlu Konser ve Halk Dansları Gösterisi” yapıldı

banner1045
Şarkılar hep birlikte söylendi

banner971
Lefkoşa Zahra Sokak’ta, önceki akşam, “İki Toplumlu Konser ve Halk Dansları Gösterisi” yapıldı. Etkinlik, hem Kıbrıslı Türk hem de Kıbrıslı Rum  sanatçıların şarkılarına ve danslarına ev sahipliği yaptı.
Etkinlik, Uluslararası Gençlik Günü'nü kutlamak ve gençlerin topluma olan hayati katkılarını vurgulamak amacıyla AB Bilgi Merkezi ve Halk Sanatları Derneği (HASDER) işbirliğiyle Lefkoşa Gençlik Günleri kapsamında gerçekleştirildi.
Etkinlikte, her iki toplumdan genç yetenekleri bir araya getiren “Let's Sing Together” İki Toplumlu Müzik Grubu'nun performansları yer aldı.
Ayrıca, HASDER ve Klirou Kültür ve Spor Derneği (PAOK) tarafından oynanan halk dansları gösterileri de izleyicilerle buluştu. 
Lefkoşa Gençlik Günleri kapsamında etkinliklerin devam ettiğinin kaydedildiği açıklamada, 8 Ağustos Perşembe günü saat 20.00’de AB Bilgi Merkezi'nde halka açık bir belgesel film gösterimi ve söyleşi düzenlenecek.
Yönetmen Cemal Yıldırım'ın "Süt Babam" adlı belgeselinin Türkçe dilinde olacağı, İngilizce ve Yunanca altyazının da yer alacağının belirtildiği açıklamada, gösterimin ardından yönetmen ve belgeselde yer alan kişilerle mini bir söyleşi de gerçekleştirilecek.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.