banner913
banner932
banner1032

Ağırdağ Boğaz, Kemal Pent’le devam

banner1020

BTM 1. Lig’de 2024-2025 sezonuna “Nerede kalmıştık?” sloganıyla güçlü bir başlangıç yapmayı hedefleyenAğırdağ Boğaz kulübü tecrübeli teknik adam Kemal Pent Yamantürk ile yeniden anlaşarak çalışmalarını sürdürüyor

banner1045
Ağırdağ Boğaz, Kemal Pent’le devam

banner971
BTM 1. Ligin yeni takımlarından Ağırdağ Boğaz Tayfun Kulubü, yeni sezon için önemli bir adım atarak tecrübeli teknik adam Kemal Pent Yamantürk ile yeniden anlaştı.
2024-2025 sezonuna “Nerede kalmıştık?” sloganıyla güçlü bir başlangıç yapmayı hedefleyen kulüp, Yamantürk yönetiminde iddialı bir performans sergilemeyi amaçlıyor. Bu sezonun, kulüp tarihine farklı bir dönüm noktası olarak geçeceği ve yeni başarılarla dolu olacağı beklentisiyle taraftarlar da büyük heyecan içinde. Ağırdağ Spor, yeni sezona güçlü bir hazırlık süreciyle girerek rakiplerine gözdağı veriyor.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.