banner913
banner932
banner1032

Ağırdağ startı verdi

banner1020

Yıllar sonra yeniden BTM 1. Lig’de mücadele edecek olan Ağırdağ takımı yeni sezonun startını kulüp lokalinde yönetm ve futbolcuların katıldığı sporcu toplantısıyla verdi

banner1045
Ağırdağ startı verdi

banner971
BTM 1. Ligin yeni ekiplerinden Ağırdağ Tayfun Spor Kulübü yeni sezonun startını yönetim ve futbolcuların bir araya gelerek yaptığı sporcu toplantısıyla vermiş oldu.
Antrenör Kemal Yamantürk yönetiminde 2024 – 2025 sezonuna girecek olan Ağırdağ Boğaz kulübünden toplantıyla ilgili şu açıklama yapıldı:
“BTM 1. Lig öncesinde yönetim kurulu, teknik heyet ve oyuncularımızla bir araya gelerek önemli bir toplantı yaptık. Takımımızın sezon boyunca göstereceği performans ve hedeflerimizi masaya yatırdık. Hep birlikte büyük bir aile olduğumuzu bir kez daha vurgulayarak, sakatlıksız, başarılı ve dolu dolu bir sezon geçireceğimize olan inancımızı pekiştirdik.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.