banner913
banner932
banner1032

Balde imzayı attı

banner1020

banner1045
Balde imzayı attı

banner971
Süper lig temsilcisi Miracle Değirmenlik 15 Temmuz Pazartesi günü adaya getirdiği İbrahima Balde’ye bugün imza attırdı. Oyuncu ve menajerleri ile bir araya gelen Miracle Değirmenlik Kulüp Başkanı Hakan Törehan ve As Başkan Ebru Törehan oyuncu ile her konuda anlaşma sağlayarak yıldız isim İbrahima Balde ile iki yıllık anlaşma sağladı.

Miracle Değirmenlik Kulüp Başkanı Hakan Törehan imza törenin ardından yaptığı açıklamada İbrahima Balde’nin önemli bir isim olduğunu ve kendisini aralarına kattıkları için çok mutlu olduklarını söyledi. Balde ise yaptığı açıklamada kısa süre içinde çok sıcak bir ortamda olduğunun kendisini mutlu ettiğini atılan imzanın her iki tarafa da hayırlı olmasını söyledi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.