banner913
banner932
banner1032

Batıda son gülen Gaziveren oldu

banner1020

BTM 2. Lig finallerinden biri olan Doğancı ile Amaara Gaziveren arasındaki mücadelenin galibini penaltı atışları belirlerken Gaziveren penaltı atışları sonrasında Doğancı'yı 7-5 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı

banner1045
Batıda son gülen Gaziveren oldu

banner971
Digiturk Kıbrıs BTM 2. Lig finallerinden biri olan Doğancı ile Amaara Gaziveren arasındaki mücadelenin galibini penaltı atışları belirledi.
90 dakikası 1-1, 120 dakikası ise 2-2 berabere biten maçta, Gaziveren penaltı atışları sonrasında Doğancı'yı 7-5 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.
Karşılaşmada daha üstün bir oyun ortaya koyan Doğancı, Özder'in 41.dakikada kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti. İkinci devrede yorulup oyundan düşen ve kendi yarı alanına hapis olan Doğancı uzatmaların son saniyesinde Atay'ın golüne engel olamadı ve karşılaşma 1-1 olarak uzatmalara gitti.
Maçın son saniyesinde golü atan Atay 95.dakikada bir kez daha sahne aldı ve skoru 2-1 yaptı. Gol sevincini abartan Atay çift sarıdan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Bu dakikadan sonra Doğancı yine oyunda üstün oynamaya başladı ve 105.dakikada penaltı kazandı. Besim ile skoru 2-2 yapan Doğancı bu kezde Besim'in gol sevincini abartması sonrası çift sarıdan kırmızı kart görmesi ile iki takımda sahada 10 kişi kaldı. Uzatmalarda önemli pozisyonlardan yararlanamayan taraf Doğancı oldu. Penaltılarda 1 penaltı kaçıran Doğancı penaltı kaçırmayan Gazirveren'e şampiyonluğu kaptırmış oldu.
Amaara Gaziveren muhteşem seyircisi ile şampiyonluğu maç sonrası doyasıya kutladı.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.