banner913
banner932
banner1032

Batshuayi attı, Fenerbahçe turladı

banner1020

banner1045
Batshuayi attı, Fenerbahçe turladı

banner971
Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda konuk olduğu Gaziantep FK'yı Michy Batshuayi'nin attığı gollerle 2-0 yenen Fenerbahçe, adını çeyrek finale yazdırdı.
Kalyon Stadyumu'nda oynanan müsabakada konuk Fenerbahçe, "Batman" lakaplı yıldızı Michy Batshuayi'nin 17. dakikada penaltıdan kaydettiği golle 1-0 öne geçti.
Ev sahibi Gaziantep FK, 27. dakikada VAR incelemesi sonrası penaltı kazandı. 28. dakikada penaltı atışı için meşin yuvarlağın başına geçen Maxim, Fenerbahçe kalecisi İrfan Can Eğribayat'ı geçemedi ve eşitliği yakalama fırsatını kullanamadı.
31. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Belçikalı golcü Batshuayi, skoru 2-0 yaptı.
İkicinci yarıda ise iki ekip de girdikleri pozisyonlardan skor üretemedi. Karşılaşmadan 2-0 galip ayrılan Fenerbahçe, kupada çeyrek finale yükseldi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.