banner913
banner932
banner1032

Berkel de Kulüpler Birliği başkanlığına aday

banner1020

Futbol Kulüpler Birliği’nde Cumartesi günü yapılacak olan yapılacakolağanüstü genel kurulda Aytaç Karavezirler’in ardından Kulüpler Birliği yönetim kurulu üyesi RifatBerkel de Kulüpler Birliği başkanlığına aday oldu

banner1045
Berkel de Kulüpler Birliği başkanlığına aday

banner971
Futbol Kulüpler Birliği olağanüstü genel kurulu Cumartesi yapılacak. Aytaç Karavezirler’in istifası üzerine gerçekleşecek olağanüstü genel kurulda Aytaç Karavezirler yeniden adaylığını açıklarken Larnaka Gençlerbirliği kulübü eski başkanı ve Kulüpler Birliği yönetim kurulu üyesi RifatBerkel de Kulüpler Birliği başkanlığına aday olduğunu açıkladı.
RifatBerkelönceki akşam düzenlediği basın toplantısında adaylığını açıklarken projelerini de basın mensuplarıyla paylaştı. Miracle Değirmenlik Kulüp Başkanı Hakan Törehan’ın tam destek verdiği Berkel birlikte hareket edeceklerini ve projeleri birlikte hayata geçireceklerini kaydetti. Berkel Kulüpler arasındaki dayanışma ve işbirliği teşvik ederek futbol camiasının güçlenmesini ve ortak hedeflerin gerçekleşmesini sağlamak için aday olduğunu açıkladı. Kulüpler Birliği Olağanüstü genel kurulu Cumartesi günü saat 10.30’da Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Ahmed Sami Topcan Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.