banner913
banner932
banner1032

Birer attılar birer aldılar

banner1020

banner1045
Birer attılar birer aldılar

banner971
Niyazi Ergülen
İktisatbank BTM 2. Lig 2. Grubun liderlik kapışması yapan iki takımı Gayretköy ile Akçay arasındaki zorlu mücadele beraberlikle tamamlandı.
İlk iki haftada aldıkları  ikişer galibiyetle liderlik yarışında olan Gayretköy ile Akçay arasında Gayretköy Sahası’nda oynanan mücadele 1 – 1 tamamlandı.
Orta hakemliğini İsmail Ercan’ın yaptığı karşılaşmanın ilk devresi 0 – 0 tamamlanırken, ikinci yarının başında Gayretköy Tarkan’la bir penaltıdan yararlanmadı.
65. dakikada Akçay’dan Mustafa şık bir vuruşla topu ağlara göndererek soru 0 – 1  yaptı. 85. dakikada Gayretköy Tarkan’la beraberlik golünü buldu ve karşılaşma 1- 1 sonuçlandı. Bu sonucun ardından Gayretköy ve Akçay puanlarını 7 yaptılar.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.