banner913
banner932
banner1032

Çetin Şah anı maçı ile anılıyor

banner1020

banner974
Çetin Şah anı maçı ile anılıyor

banner971
Mağusa Futbol Masterler Derneğin kurucu üyelerinden merhum Çetin Şah anı maçı ile anılıyor. Mağusa Futbol Masterleri tarafından organize edilen Çetin Şah Anı Maçı 22 Mayıs Çarşamba günü yapılıyor. Gazimağusa Dr Fazıl Küçük Stadı’nda saat 17.30 da gerçekleştirilecek olan Çetin Şah anı maçında Mağusa Futbol Masterleri ile KKTC Meclis Futbol Takımı karşı karşıya geliyor.
Futbol Federasyonuna bağlı hakemlerin yöneteceği Çetin Şah anı maçının ardından düzenlenecek ödül töreninde ödülleri merhum Çetin Şah’ın ailesi tarafından verilecek.  Ödül töreni sonrasında ise her iki takım futbolcuları, yöneticilerine ve katılımcılara Mağusa Futbol Masterleri Derneği tarafından bir izaz ikram organizasyonu da yapılacak. Mağusa Futbol Masterleri Derneği kurucu üyesi olan Çetin Şah anı maçına Şah ailesi dışında sporseverlerin de katılması bekleniyor.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.