banner913
banner932
banner1032

Cihangir, Kargaları avladı

banner1020

Süper Ligde iki kayıpsız takımın zirve mücadelesinde Mağusa Türk Gücü konuk ettiği Cihangir karşısında sahadan 2 – 1 mağlup ayrıldı. Cihangir bu sonuçla MTG’nin 17 maçlık yenilmezlik serisini sonlandırdı

banner1045
Cihangir, Kargaları avladı

banner971
Stat. Gazimağusa Dr. Fazıl Küçük Stadı
Hakemler: Utku Hamacıoğlu, İbrahim Katmer, Berk Bağrıkara
Mağusa Türk Gücü: Ufuk, Yusuf(Bünyamin), Zihni, Mustafa, Uğur, Ünal(Emre Kuvvetlişahin), Arif(Dinopeter), Erhun, Doğukan(Şenol), Hasan Celil, Doukara.
Cihangir: Yunus, Mikail, Selçuk, Çağrı, Meye, Ali(Yankı(Hasan Can), Sercan, Hakan(Berhan), İbrahim(Nurettin), Muhittin, Babacar.
Goller: 90+11 Doukara(MTG), Dk. 43 Meye, Dk. 90+9 Muhittin(Cihangir)
K.Kart:  90+1 Yunus(Cihangir)
 

AKSA Süper Lig’in 5’inci haftasında zirvenin ortakları MTG ile Cihangir arasında oynanan kritik maçta kazanan konuk Cihangir oldu. Haftaya averajla lider başlayan Mağusa Türk Gücü, takipçisi Cihangir karşısında sahadan 2-1 mağlup ayrılarak uuzn bir aradan sonra sahasında mağlup oldu. Cihangir ise önemli bir galibiyete imza attı.
Cihangir’e galibiyet golleri 43’üncü dakikada Ndong Meye ve 90+9’uncu dakikada Muhittin Tümbül’den geldi. MTG’nin tek sayısını 90+11’inci dakikada Souleymane Doukara kayetti. Cihangir’de kaleci Yunus Yeşilırmak’ın 90+1’inci dakikada gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı.
Bu sonucun ardından 17 maç sonra mağlup olan MağusaTürk Gücü 12 puanda kalırken Cihangir puanını 15 yaptı.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.