banner913
banner932
banner1032

Değirmenlik, yabancılarını belirledi

banner1020

Miracle Değirmenlik yeni sezonda kadrosunda yer alacak yabancı oyuncuları belirledi

banner1045
Değirmenlik, yabancılarını belirledi

banner971
Süper Lige yeniden dönen Miracle Değirmenlik, yabancı transferinde elini çabuk tutarak 3 yabancısını da belirleyerek imzalarını attırdı. İlk olarak İbrahima Balde ile anlaşma sağlayan Değirmenlik Kulübü dün iki futbolcuya daha imza attırarak yabancılarını  belirlemiş oldu.
JOSH SHONİBARE MİRACLE DEĞİRMENLİK’TE
Sezon öncesi çalışmalarını yoğun tempoda sürdüren süper lig temsilcisi Miracle Değirmenlik geçtiğimiz hafta adaya getirdiği yabancı oyuncu Josh Shonibare dün anlaşma sağlayarak oyuncuya resmi imzayı attırdı. Oyuncu ve menajeri ile bir araya gelen Miracle Değirmenlik Kulüp Başkanı Hakan Törehan Josh Shonibare ile 1 yıllık anlaşma sağladı. Geçtiğimiz hafta takımın sezon açılışına dahil olan Josh, yeni sezonda Miracle Değirmenlik takımın formasını attığı imza ile giymiş olacak.

KEVİN’DE MUTLU SON
23 Temmuz Salı günü adaya getirdiği yabancı futbolcu Kevin Mayi ile anlaşma sağlayan Miracle Değirmenlik az önce oyuncu ile resmi sözleşmeye imza attı. İbrahima Balde ve Josh Shonibare’den sonra üçüncü yabancı kontenjanını KevinMayi’den yana kullanan süper lig temsilcisi Miracle Değirmenlik, oyuncu ve menajeri ile dün bir araya geldi. Başkan Hakan Törehan’ın ofisinde gerçekleşen görüşme sonrasında oyuncu ile her konuda anlaşma sağlayan Hakan Törehan, Kevin Mayi ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Miracle Değirmenlik’in 2024-25 sezonu yabancı oyuncuları İbrahima Balde, Josh Shonibare ve Kevin Mayi olmuş oldu.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.