banner913
banner932
banner1032

Denizli - Emreli galibiyet

banner1020

Gençler Birliği, haftalardır süren sakatlıklarını atlatan Deniz Kibar ve Emre Özsin'in gol kaydettiği maçta Ozanköy'ü 4 - 2 mağlup edip kötü gidişi sonlandırdı

banner1045
Denizli - Emreli galibiyet

banner971

K-PET Birinci Ligde son 2 haftayı mağlubiyetle kapatan Gençler Birliği, haftalardır süren sakatlıklarını atlatan Deniz Kibar ve Emre Özsin'in gol kaydettiği maçta Ozanköy'ü 4 - 2 mağlup edip kötü gidişi sonlandırdı. Gençler Birliği başkanı Rifat Berkel hafta içerisinde yaptığı açıklamada Deniz Kibar ve Emre Özsin'in takıma dönmeleriyle birlikte galibiyetlerin geleceğini söylemişti.

Deplasmanda Ozanköy ile yaptığı karşılaşmayı Bülent Çakmak (2) Deniz Kibar ve Emre Özsin 'in kaydettiği gollerle 4 - 2 kazanan Gençler Birliği karşısında defans futbolcuları Ali ve Okan ile goller bulmasına rağmen maçtan mağlubiyetle ayrılan Ozanköy düşüşünü sürdürüp, sıkıntılı bölgede kalmaya devam etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.