banner913
banner932
banner1032

Dev maçta kazanan çıkmadı

banner1020

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Trabzonspor sahasında Beşiktaş'ı konuk etti. Karşılaşma 1-1 sona erdi

banner1045
Dev maçta kazanan çıkmadı

banner971
5. haftanın en dikkat çeken mücadelesinde Trabzonspor, Papara Park’ta Beşiktaş’ı konuk etti. Karşılaşmayı Visca'nın 13. dakikada kırmızı kart görmesiyle 10 kişi tamamlayan Trabzonspor evinde Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı.
Maçın 17. dakikasında Trabzonspor'da Okay takımını 1-0 öne geçirdi. 39. dakikada Gedson ile beraberliği sağlayan Beşiktaş kalan dakikalarda eksik rakibinin üstüne yüklensede sonuç alamadı ve maç 1-1 eşitlikle sonuçlandı.
TRT Radyo 1'den naklen yayınlanan Trabzonspor - Beşiktaş maçında Ali Şansalan düdük çaldı.
Trabzonspor, bu sezon Süper Lig'de oynadığı 3 maçtan beraberlikle ayrıldı. İkinci haftayı BAY geçen Karadeniz temsilcisinin 3. hafta müsabakası ise Avrupa kupalarındaki mücadelesi sebebiyle ertelenmişti.
Trabzonspor yeni teknik direktörü Şenol Güneş yönetiminde bu sezon ilk maçına çıktı. Kariyerinde 5. kez Trabzonspor'un başına geçen Güneş, 2015-2019 ve 2022-2023'te Beşiktaş'ta da görev yapmıştı.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.