banner913
banner932
banner1032

Dipkarpaz, Vadili’den 3 puanla döndü

banner1020

banner1045
Dipkarpaz, Vadili’den 3 puanla döndü

banner971
AKSA Birinci Ligde Süleyman Göktaş Sezonu'nda ilk hafta maçında Vadili TÇBSK – Dipkarpaz TSK’yı konuk etti.
Hasan Onalt Stadında oynanan ve Tufan Çerçioğlu’nun yönettiği Birinci Ligin 2 yeni ekibinin maçına Vadili hızlı başladı. 3. dakikada Bavver’in, Görkem’e yaptığı hareketten Vadili penaltı kazandı. Penaltı vuruşundan Görkem yararlanamadı.
Golden sonra oyun üstünlüğünü ele geçiren Dipkarpaz TSK,10. Dakikada Devrim Erdoğan ile 1 – 0 öne geçerken, ilk devre de bu skorla sona erdi.
İkinci devrede Vadili yüklenirken, Dipkarpaz’dan Bavver kırmızı kart gördü. Dipkarpaz 10 kişi kalmasına rağmen özellikle sol kanattan Yekta ve Devrim ile ortadan da Anıljan ile etkili ataklar geliştirdi. 
81’de Devrim skoru 0 – 2 yapıp takımını rahatlatırken,89’da Anıljan 3. golü attı. Uzatma dakikalarında Görkem’in golü skoru belirledi. 1 – 3
Dipkarpaz böylelikle deplasmandan 10 kişiyle galibiyetle dönmenin mutluluğunu yaşadı. Vadili ise sezona mağlubiyetle girdi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.