banner913
banner932
banner1032

Doğan, ikinci devrede uyandı

banner1020

Gönyeli’nin ilk devresini 2 – 0 önde kapattığı mücadelenin ikinci devresinde konuk Doğan T.Birliği kendine gelerek sahdan 4 – 2 galip ayrılmayı başararak 6 puana ulaşırken, Gönyeli 2. haftayı da puansız kapattı

banner1045
Doğan, ikinci devrede uyandı

banner971
Stadyum: Gönyeli Stadı
Hakemler: TurgayMisk, SerkanÖzdenkci, CenkÖzfuttu
Gönyeli:Remzi, Ahmet Can, Azat, Kahraman, Mahmut, HasanKanlı, Elvis, Malle, Doukara, Ahmet Eser, İbrahim Çıdamlı
DTB:Dursun, Kenan, Macdonald, Tunahan, Doğukan, Emin, Tunç, Ali Savaşan, Toure, Billy, Emre Soytürk
Goller: 21.Dk Malle, 40.Dk Ahmet Can (Gönyeli)- 53.Dk Selim, 54.Dk Billy, 67.Dk Toure, 69.Dk Tunç (DTB)
 
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından organize edilen AKSA Süper Ligde Süleyman Göktaş Sezonu'nun ikinci hafta maçları bugün devam etti.
AKSA Süper Ligde Süleyman Göktaş Sezonu'nda ikinci hafta maçındaGönyeli, DoğanTürkBirliği’nikonuketti. Gönyeli, Doğan Türk Birliği karşısında maça hızlıbaşlarken, Malle ve Ahmet Can’ın golleri ile devreyi 2 – 0 önde tamamladı.
Maçın 2. devresinde roller değişti.
DoğanTürk Birliği 53’te kaleci Remzi’nin hatasında Selim skoru 2 – 1 yaptı. 2 – 1‘den sonra coşan Doğan Türk Birliği, Billy, Toure ve Tunç’un golleriyle maçı 2 – 4’lük skorla kazandı.
4 – 2’lik galibiyetin ardından Doğan Türk Birliği 6 puana yükselirken, Gönyeli henüz puanla tanışamadı. Ligde 3. haftada Doğan Türk Birliği, Değirmenlik’i, Gönyeli ise Cihangir’i konuk edecek.
(Foto: Özgür GÖKSEL)
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.