banner913
banner932
banner1032

Ersoy Saydağ, MTG kalecilerini çalıştıracak

banner1020

Uzun yıllar Yeni Boğaziçi'nde kaleci ve kaleci antrenörü olarak görev yapan tecrübeli isim süper lig şampiyonu Mağusa Türk Gücü’ne transfer oldu23

banner1045
Ersoy Saydağ, MTG kalecilerini çalıştıracak

banner971
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren AKSA Süper Lig ekibi Mağusa Türk Gücü kaleci antrenörü olarak tecrübeli isim Ersoy Saydağ ile anlaştı.
Uzun yıllar Yeni Boğaziçi'nde kaleci ve kaleci antrenörü olarak görev yapan tecrübeli isim MTG teknik sorumlusu Talat Şentürk ve Michael Pote'nin ekibinde kalecilerin formundan sorumlu olacak.
Öte yandan Yeniboğaziçi Kulübü sosyal medya hesabından yayınladığı mesajla Ersoy Saydağ’a verdiği hizmetler için teşekkür etti.
Mesaj şöyle:
TEŞEKKÜRLER ERSOY SAYDAĞ
Uzun yıllar formamızı giyen, takım kaptanlığımızı yapan, teknik ekipte yer alan ve takımımız ile birçok başarı yakalayan kaleci antrenörümüz Ersoy Saydağ’a kulübümüze verdiği emeklerden dolayı sonsuz teşekkür ederiz. Yeni görevi hem kendisine hem ülke gençlerine hem de kardeş kulüp şampiyon Mağusa Türk Gücü’ne Hayırlı olmasını dileriz.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.