banner913
banner932
banner1032

Esentepe, Burdur’da kampa girdi

banner1020

Esentepe takımı, Türkiye’nin Burdur ilinde Lavanta Tepesi Hotel spor tesislerinde teknik direktör Kılıçali Kahraman denetiminde kamp çalışmalarına başladı

banner1045
Esentepe, Burdur’da kampa girdi

banner971
Süper Ligin yeni takımlarından Esentepe Spor Kulübü yeni sezon hazırlıkları bağlamında kamp çalışmaları için Türkiye’ye gitti.
Türkiye’nin Burdur ilinde Lavanta Tepesi Hotel spor tesislerinde teknik direktör Kılıçali Kahraman denetiminde kamp çalışmalarına başlayan Esentepe takımı günü tek idmanla tamamladı.

20 kişilik futbolcu ve 5 kişilik teknik ekip ile yöneticilerden oluşan Esentepe kafilesi bugünden itibaren çift idmanla kamp çalışmalarını sürdürecek. Kamp çalışmalarını Pazar günü tamamlayacak olan Esentepe takımı ayni gün adaya dönecek.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.