banner913
banner932
banner1032

Esentepe'de gollü beraberlik

banner1020

Digiturk Kıbrıs BTM İkinci Ligde 3. Grupta zirveyi ilgilendiren maçta Bahçeli ile Taşkent arasındaki karşılaşma 2 – 2 tamamlanırken, , birebir rakibinden 1 puan çıkaran Taşkent, gruptan çıkma şansını artırdı

banner1045
Esentepe'de gollü beraberlik

banner971
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından organize edilen Digiturk Kıbrıs BTM İkinci Ligde 3. Grupta, Bahçeli, Taşkent’i konuk etti.
Esentepe Erdal Barut Stadı’nda oynanan Bahçeli – Taşkent maçını Abdullah Genç yönetti. Zirvenin çekişmeli maçını kalabalık bir futbolsever kitlesi izlerken, maç 2 – 2 tamamlandı. Maça hızlı başlayan Bahçeli, İbrahim Çelik ile 1 – 0 öne geçşe de Taşkent Alkın Halitoğlu ve Cem Kaygısız’ın klas frikik golüyle ilk devreyi 2 – 1 önde tamamladı.
İkinci devrede maç uzun süre 2 – 1 devam ederken 80’de Tuğrulşan Günay skoru belirledi. 2 – 2
Zorlu deplasmandan, birebir rakibinden 1 puan çıkaran Taşkent, gruptan çıkma şansını artırdı. Bahçeli ise 3. Sırada kalarak gruptan çıkma şansını sürdürdü.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.