banner913
banner932
banner1032

Galatasaray 8’de 8 yaptı

banner1020

Galatasaray, Süper Lig'in 24. hafta maçında sahasında Gençlerbirliğ'ni 3-0 yendi. Sarı-kırmızılılar, ligde oynadığı son 8 maçtan da galibiyetle ayrılmayı başardı

banner1045
Galatasaray 8’de 8 yaptı

banner971

Stat: Türk Telekom

Hakemler: Arda Kardeşler, Volkan Ahmet Narinç, Hakan Yemişken

Galatasaray: Muslera, Mariano, Donk, Marcao, Saracchi, Seri, Ömer Bayram (Dk. 74 Emre Akbaba), Feghouli (Dk. 84 Sekidika), Taylan Antalyalı, Onyekuru, Falcao (Dk. 79 Andone)

Gençlerbirliği: Nordfeldt, Ahmet Oğuz, Toure, Flavio, Halil İbrahim Pehlivan, Yasin Pehlivan, Baiano, Candeias (Dk. 64 Nadir Çiftçi), Berat Özdemir (Dk. 64 Diallo), Sessegnon, Sio (Dk. 83 Rahmetullah Berişbek)

Goller: Dk. 3 Donk, Dk. 34 ve 69 Falcao (Galatasaray)

Süper Lig'in 24.haftasında sahasında Gençlerbirliği'ni ağırlayan Galatasaray, rakibini Donk ve Falcao'nun golleriyle 3-0 mağlup etti. Sarı kırmızılılar bu sonuçla galibiyet serisini 8 maça çıkarırken şampiyonluk yolunda bir adım daha attı. Aslan'ın zirve yürüyüşü sürüyor! Galibiyet serisini 8 maça çıkardı

Galatasaray'a 3 puanı getiren golleri, 3. dakikada Donk, 34. ve 69. dakikalarda Falcao attı.

Süper Lig'de son 8 maçını kazanan Galatasaray, puanını 48 yaptı. Gençlerbirliği ise 27 puanda kaldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.