banner913
banner932
banner1032

Galatasaray'da 6 ayrılık kapıda

banner1020

Galatasaray yönetimi yeni sezonun kadrosunu oluşturmak için çalışmayı sürdürüyor. Sarı kırmızılıların 6 futbolcuyla yollarını ayrılması bekleniyor

banner974
Galatasaray'da 6 ayrılık kapıda

banner971
Galatasaray'da şampiyonluğun ardından sezon planlaması yapılıyor.
Sarı kırmızılılar, bir yandan kadrosunu güçlendirmek için arayışa girerken, diğer yandan vedalaşacağı oyuncuları da belirlemeye çalışıyor.
Galatasaray'da en az 6 futbolcuyla yolların ayrılması bekleniyor. Bu oyuncular arasında kiralık olarak forma giyen Tanguy Ndombele ve Carlos Vinicius da bulunuyor.
Yeni sezon kadrosunda düşünülmeyen Ndombele ve Vinicius'un bonservisleri alınmayacak.
Kadroda yer bulamayacak bir başka isim ise Sergio Oliveira... Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Vavacars Fatih Karagümrük maçının ardından kadro dışı bırakılan Portekizli oyuncu, affedilmesine rağmen forma şansı bulamadı.
Galatasaray, devre arasında takıma katılan Serge Aurier'den de umduğu katkıyı bulamadı. Sözleşmesi biten Fildişili futbolcuyla yeni mukavele imzalanması beklenmiyor.
Takımdaki geleceği merak edilen diğer iki futbolcu ise Wilfried Zaha ve Tete. Zaha için yüksek bir bonservis teklifi gelmesi durumunda, sarı kırmızılı yönetimin sıcak bakacağı öğrenildi. Tete'nin ise yaşı ve potansiyeli nedeniyle Avrupa'da bir kulübe kiralanması gündemde.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.