banner913
banner932
banner1032

Galatasaray'da ayrılık kapıda

banner1020

Galatasaray'da Nicolo Zaniolo ile yol ayrımına gelindi. Sarı-kırmızılılar, İtalyan futbolcu için gelen teklifleri değerlendirecek

banner1045
Galatasaray'da ayrılık kapıda

banner971
Galatasaray'da takımdan ayrılacak oyuncular netleşmeye başladı.
Yeni sezon öncesi iyi bir bütçe oluşturmak isteyen yönetim, futbolcu satışları sayesinde girişimlerini hızlandıracak.
Galatasaray'dan ayrılması gündemde olan ilk isim Nicolo Zaniolo... İtalyan futbolcuya, birçok kulüpten teklif olduğu ifade edildi.
İspanyol ekiplerinden Villarreal'in yanısıra İtalya'dan Atalanta ve Fiorentina, 24 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor.
Geçtiğimiz sezonu Aston Villa'da geçiren Zaniolo, 39 maçta forma giydi. İtalyan futbolcu, bu süreçte 3 kez gol sevinci yaşadı.
Galatasaray, Zaniolo'yu 1 buçuk sezon önce Roma'dan 15 milyon avroya transfer etmişti. Sarı kırmızılıların, bu satıştan beklentisi en az 20 milyon avro... Yönetimin ayrıca, sonraki satıştan da pay talep etmesi bekleniyor.
Nicolo Zaniolo'nun, gelen tekliflerin değerlendirilmesini istediği öğrenildi. 24 yaşındaki futbolcunun, yeniden ülkesi İtalya'da forma giymeyi düşündüğü gelen haberler arasında...
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.