banner913
banner932
banner1032

Galatasaray'da gözler Avrupa'da

banner1020

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nin ikinci haftasında deplasmanda Letonya ekibi RigasSkola ile karşılaşacak. Teknik direktör Okan Buruk'un, bu mücadelede sahaya süreceği 11'i büyük ölçüde belirlediği öğrenildi

banner1045
Galatasaray'da gözler Avrupa'da

banner971
Galatasaray, gözünü Avrupa Ligi'ne çevirdi.
Sarı kırmızılılar, organizasyonun 2'nci haftasında RigasSkola'ya konuk olacak. Okan Buruk'un, Letonya deplasmanında şans vereceği 11'i büyük ölçüde belirlediği ifade edildi.
Galatasaray'da cezalı FernandoMuslera'nın yokluğunda kalede Günay Güvenç olacak.
Stoper hattında DavinsonSanchez ve Abdülkerim Bardakcı yer alacak. Sol bekte IsmailJakobs, sağda ise Kaan Ayhan görev yapacak.
Okan Buruk, orta sahanın merkezini Gabriel Sara - LucasTorreira ikilisine emanet edecek.
Hücum hattının kanatlarında ise Yunus Akgün ve Barış Alper Yılmaz'ın şans bulması bekleniyor.
Kasımpaşa maçında arka adalesinde sertleşme yaşayan Victor Osimhen'in durumuna maç saatinde karar verilecek. Nijeryalı futbolcunun riske edilmemesi halinde DriesMertensforvet arkasında yer alacak.
İleri uçta ise MauroIcardi forma giyecek.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.