banner913
banner932
banner1032

Gençler Birliği’nin isim sponsoru yine Pera

banner1020

Süper Lige play-off’lar sonucunda terfi eden L. Gençler Birliği geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu yıl da isim sponsorluğu konusunda NorthernLand Construction Ltd direktörü Koral Bozkurt anlaşarak yeni sezonda takımlar "Pera Larnaka Gençler Birliği" olarak mücadele edecek

banner1045
Gençler Birliği’nin isim sponsoru yine Pera

banner971
Süper Ligin yeni ekiplerinden Larnaka Gençler Birliği  Kulübü, NorthernLand Construction Ltd direktörü Koral Bozkurt ile 2023-2024 futbol sezonunda isim sponsorluğu ile ilgili 2 milyon TL'lik anlaşma yaptı.
Futbol sezonunda takımlar "Pera Larnaka Gençler Birliği" olarak anılacak.
Kulüpten yapılan açıklamada gençlere yaptığı katkılardan dolayı camia adına NorthernLand Construction Ltd. Direktörü Koral Bozkurt'a teşekkür edildi.

Yapılan anlaşma Larnaka Gençler Birliği Kulübü sosyal medya hesabından şöyle duyuruldu:
“Duyuru ve Teşekkür
Kulübümüz Larnaka Gençler Birliği Spor Kulübü ülkemizin ve İskele ilçemizin önemli şirketlerinden NorthernLand Construction Ltd ile 2023-2024 Futbol Sezonunda isim sponsorluğu ile ilgili 2 Milyon TL karşılığında prensip anlaşması sağlamıştır.
2023-2024 Futbol sezonunda kulübümüzün futbol takımları "Pera Larnaka Gençler Birliği" olarak anılacaktır.
Kulübümüze ve gençlere yaptığı katkılardan dolayı camiamız adına NorthernLand Construction Ltd. Direktörü sayın Koral Bozkurt'a teşekkür ederiz.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.