banner913
banner932
banner1032

Göktaş Kupası Maunacıların

banner1020

Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği tarafından düzenlenen KTFAD Süleyman Göktaş Kupası’nın sahibi rakibi K.Kaymaklı’yı penaltı atışları sonucunda 5-4 yenen Türk Ocağı oldu

banner1045
Göktaş Kupası Maunacıların

banner971
Kıbrıs Türk Futbol Antrenörler Derneği (KTFAD) ilkini geçtiğimiz yıl düzenlediği KTFAD Kupasının ikincisini bu yıl hayatını kaybeden Süleyman Göktaş anısına gerçekleştirdi. Geleneksel hale getirilen KTFAD Kupası dernek yönetim kurulunun kararıyla birinci ligin iki iddialı takımı Küçük Kaymaklı ile Türk Ocağı arasında oynandı.

Dün akşam Lefkoşa Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmanın orta hakemliğini Burak Mandıralı yaparken karşılaşmanın normal süresi Türk Ocağı’ndan Mehmet Uçar ve K.Kaymaklı’dan İlyas Yılmaz’ın golleri ile 1-1 tamamlandı.

Anlamlı  maçta seri penaltı atışları sonunda 5-4 kazanan Türk Ocağı, kupanın sahibi oldu.
Türk Ocağı kalecisi Hüseyin Tutuş, 2 Penaltı vuruşunu kurtararak kupanın gelmesini sağladı.
Karşılaşma sonunda Türk Ocağı’na kupasını Antrenörler Derneği Başkanı Hasan Topaloğlu ile Süleyman Göktaş’ın oğlu verdi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.