banner913
banner932
banner1032

Gönyeli’nin golcüsü Gana’dan

banner1020

Gönyeli’de bir süredir denenen geçtiğimiz sezon Türkiye Trendyol Birinci Lig’de Keçiörengücü forması giyen Elvis Nyarko, dün Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’ndaGönyeli’ye imza attı

banner1045
Gönyeli’nin golcüsü Gana’dan

banner971
Bu sezon yeniden Süper Ligde mücadele edecek olan Gönyeli, yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, teknik kadronun istekleri doğrultusunda yabancı futbolcu transferlerine de imza attırılıyor.
Gönyeli, Ganalı golcü Elvis Nyarko’ya resmi imzayı attırdı. Geçtiğimiz sezon Türkiye Trendyol Birinci Ligde Keçiörengücü forması giyen Elvis Nyarko, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonunda kendisini kırmızı beyazlı renklere bağlayan resmi imzayı attı. Elvis Nyarko’nun imza töreninde Gönyeli yöneticileri Erkan Baştaş ve Okan Atav da hazır bulundu.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.