banner913
banner932
banner1032

Gönyeli’nin takviyeleri Göçmen’den

banner1020

Süper Ligin kırmızı beyazlı ekibi Gönyeli, Göçmenköy’den tecrübeli futbolcular İbrahim Çıdamlı, Bayram Anday, Mahmut İneci ve Kıvanç Demircioğlu’nu transfer ederek kadronu güçlendirdi

banner1045
Gönyeli’nin takviyeleri Göçmen’den

banner971
Gökhan KUZU
Süper Lig ekiplerinden Gönyeli, kadrosuna önemli takviyeler yaptı. Kırmızı beyazlı ekip, geçtiğimiz sezon Göçmenköy’ün kupa şampiyonluğunun yanı sıra ligde sergilediği performansa önemli katkı sağlayan İbrahim Çıdamlı, Bayram Anday, Mahmut İneci ve kaleci Kıvanç Demicioğlu’nu renklerine bağladı.

Bu yıl süper ligde mücadele edecek Gönyeli yaptığı transferlerden İbrahim Çıdamlı ve Kıvanç Demircioğlu dün Gönyeli’de ilk antrenmanlarına çıktılar. Bayram Anday ile Mahmut İneci ise izinli olarak antrenmana katılmaldılar.
Bir sezon aradan sonra yeniden Süper Lig’e dönen Gönyeli, deneyimli futbolcu İbrahim Çıdamlı’yı kiralık olarak transfer etti. Gönyeli ayrıca Bayram Anday, Mahmut İneci ve Kıvanç Demircioğlu’nu bonservisli olarak kadrosuna kattı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.