banner913
banner932
banner1032

Güvercinlik dört dörtlük

banner1020

Digiturk BTM 2. Lig 5. Grup takımlarından Evleksiz Üni. Güvercinlik grubun zayıf ekiplerinden Alaniçi’yi evinde 4 – 2 mağlup ederek 4’te dört yaparak kayıpsız liderliğini sürdürdü

banner1045
Güvercinlik dört dörtlük

banner971
Digiturk BTM 2. Lig 5. Grup karşılaşmasında Evleksiz Üni. Güvercinlik konuk olduğu Alaniçi’yi 4 – 2 mağlup ederek  dört maçta 4 galibiyetle kayıpsız yoluna devam etti.
Dörtyol Adem Nural Stadı’nda oynanan ve orta hakemliğini Abdülkadir Karadağ’ın yaptığı karşılaşma karşılıklı ataklarla başlarken konuk Evleksiz Üni. Güvercinlik 17. dakikada Tolga Kara ile 1 – 0 öne geçti. Bu gole 24. dakikada Berke Erdamar ile cevap veren Alaniçi skoru 1 – 1 yaptı. İlk yarının geriye kalan dakikalarında başka gol olmayınca 1 – 1 tamamlandı.
İkinci devrede gol için yüklenen Güvercinlik 65. dakikada Mustafa Zorba ile 1-2 öne geçerken, 83. dakikada Mert Yücetürk’ün penaltı golüyle skor 1 – 3 oldu.
Karşılaşmanın son dakikalarında Güvercinlik'ten Tolga Kara ve Alaniçi’nden Berke Erdamar’ın golleriyle karşılaşma 2 – 4 tamamlandı.
Alaniçi takımı 83. dakikada Hakan Özoğul ve 90. dakikada Amaç Ozanlar’ın gördüğü kırmızı kartlarla karşılaşmayı 9 kişi tamamladı.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.