banner913
banner932
banner1032

Hamitköy, uzatmada yıkıldı

banner1020

Hamitköy 4. dakikada öne geçtiği Yeniboğaziçi maçının 90+4. dakikasında kalesinde gole engel olamazken, taraflar 1’er puanla sahadan ayrıldılar.Hamitköy teknik direktörü Ahmet Sakallı, offside gerekçesiyle 1 golün iptal edilmesine tepki gösterdi

banner1045
Hamitköy, uzatmada yıkıldı

banner971
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından organize edilen AKSA BirinciLigde Süleyman Göktaş Sezonu'nunaltıncı haftamaçında Hamitköy ŞHSK,YeniboğaziçiDSK’yı konuk etti.
Şehit Hüseyin Ruso Stadında oynanan ve Hüseyin Eyyüpler’in yönettiği Hamitköy ŞHSK – Yeniboğaziçi DSK maçına Hamitköy hızlı başlarken, 4. dakikada Burak’ın pasında Emre topu ağlara yolladı. 1 – 0
Golden sonra birkaç pozisyon üreten, özellikle de devrenin son anında net pozisyondan Hamitköy yararlanamayınca devre 1 – 0 tamamlandı.
İkinci devrede Yeniboğaziçiberaberlik için baskılı oynasa da iyi kapanan Hamitköy, rakibine fazla pozisyon vermedi. Ancak rakibinin geriye yaslanmasından yararlanan Yeniboğaziçi uzatma bölümünde baskıyı artırırken, 90+4’te kazanılan serbest vuruşta kaleci Raif’in yumrukladığı topun gelişine çok sert vuran Serhat beraberlik golünü attı. 1 – 1 Maç da bu skorla tamamlandı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.