banner913
banner932
banner1032

Hasan Oy aday olmayacak

banner1020

Birinci Lig ekibi Maraş Gençlik Spor Kulübü olağan genel kurula gidiyor

banner974
Hasan Oy aday olmayacak

banner971
Maraş Gençlik Spor Kulübü olağan genel kurula gidiyor. 9 Temmuz Salı günü Kulüp lokalinde saat 17.00 de yapılacak olan olağanüstü genel kuruluda açılışı, divan başkanlığı oluşumu, saygı duruşu, faaliyet ve mali raporun okunarak onaya sunulması, başkanlık seçimi ve dilek temenniler yer alıyor. Maraş Gençlik Spor Kulübü olağan genel kuruluda başkan adaylığı için tüzük gereği 48 saat öncesinde sekreterliğe müracaat etmelidir.
BAŞKAN ADAY OLMAYACAK
Gazimağusa’nın kırmızı beyazlı ekibi Maraş Gençlik Spor Kulübü’nde uzun yıllar başkanlık görevinde bulunan Hasan Oy yeni dönemde aday olmayacağını açıkladı. Aksa 1.ligde Play-Out’ta ligde kalmayı başaran Maraş Gençlik Spor Kulübünde başkan Hasan Oy’un yeni dönemde olağan genel kurulda aday olmayacağını açıklamasının ardından genel kurulda yeni isimlerin göreve talip olması bekleniliyor.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.