banner913
banner932
banner1032

Kadınlar Süper Kupa ile sezona başlıyor

banner1020

Kadınlar futbolda yeni sezon bu akşam ChinaBazaar Gençlik Gücü ile Mağusa Spor Akademisi arasında oynanacak olan Kadınlar Süper Kupa karşılaşmasıyla başlayacak

banner1045
Kadınlar Süper Kupa ile sezona başlıyor

banner971
Necati KÜLAHLILAR
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu tarafından organize edilen Kadınlar Süper Kupa bu akşam sahibini bulacak. ChinaBazaar Gençlik Gücü ile Mağusa Spor Akademisi'nin karşılaşacağı karşılaşma bugün saat 18.00'de Lefkoşa Atatürk Stadı'nda oynanacak.

GG KUPALARI DÖRTLEME HEDEFİNDE
Geçtiğimiz yıl üç kupa ile sezonu tamamlayan ChinaBazaar Gençlik Gücü’nde hedef kupayı dörtlemek.
ChinaBazaar Gençlik Gücü Kadın Futbol Takımı Antrenörü Mine Dayı yaptığı açıklamada süper kupayı kazanmak istiyoruz ve yeni sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Çalışmalarımız gayet iyi geçti. Bir kaç aydır çalışmalarımızı yapıyoruz. Kupalarımızı dört yaparak yakalamış olduğumuz seriyi devam ettirmek istiyoruz. En büyük hedeflerimizden biri bu yıl oyuncularımın ligi güzel bir performansla bitirip, Norveç’te yapılacak milli takım maçlarına birçok oyuncuyu göndermek. Kupa finalinde ise güzel oyun olsun seyir zevki yüksek olsun dostluk kazansın centilmence bir maç olsun.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.