banner913
banner932
banner1032

Karataş: Büyük Göçmenköy taraftarına özel olarak teşekkürlerimi iletiyorum

banner1020

banner1045
Karataş: Büyük Göçmenköy taraftarına  özel olarak teşekkürlerimi iletiyorum

banner971
Süper Kupa maçı sonrasında Göçmenköy Başkanı Ersan Karataş bir açıklama yaptı ve Süper Kupa finalinde 2-1 mağlup oldukları rakipleri Mağusa Türk Gücü’nü kutladı.
Karataş,  Cuma akşamı oynanan Özer Komando Süper Kupa finali sonrası şu açıklamayı yaptı:
“Göçmenköy tarihinde ilk kez oynadığı Süper Kupa finalinde 2-1 mağlup olarak sahadan ayrıldı. Öncelikle tüm teknik heyetimiz ve oyuncularımızı mücadelelerinden dolayı kutlamak isterim.
Geçtiğimiz yıl Federasyon Kupası’nı kazanarak tarihimizde bir ilki yaşamıştık ve depremde yitirdiğimiz arkadaşımız Amaç Arnavutoğlu için kupayı havaya kaldırmıştık.
Finallerin tek kazananı olur ve dün gece de kaybeden taraf biz olduk. Özer Komando Süper Kupasını kazanan Mağusa Türk Gücü takımını bu vesile ile tekrardan kutlamak isterim.
Kupa gecesinde bizleri yalnız bırakmayan, maç öncesinde ve maç boyunca tribünde takımımızı destekleyen büyük Göçmenköy taraftarına da özel olarak teşekkürlerimi iletiyorum.
Camia olarak birbirimize inanmaya ve takımımızı desteklemeye devam edeceğimizden kuşkum yoktur.
Perşembe günü başlayacak olan 2024-2025 Süleyman Göktaş sezonunun tüm takımlara ve hakemlerimize hayırlı olmasını dilerim.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.