banner913
banner932
banner1032

Karşıyaka’da Bolkan gitti, Esin Sonay geldi

banner1020

AKSA Süper Lig’in ikinci haftasında ilk teknik direktör ayrılığı yaşandı. Karşıyaka’da Teknik Direktör Mehmet Bolkan ile yollar ayrıldı

banner1045
Karşıyaka’da Bolkan gitti, Esin Sonay geldi

banner971
Süper Ligin Girne bölgesi ekibi Karşıyaka’da Teknik Direktör Mehmet Bolkan ile yollar ayrıldı. Bu ayrılık sezonun başlangıcının ardından ilk ayrılık oldu. Daha önce sezon başlamadan Gönyeli’de Teknik Direktör Mustafa Piro, görevinden ayrılmıştı. İlk iki haftada alınan mağlubiyetlerin yanı sıra bazı konularda yaşanan fikir ayrılıklarının da Karşıyaka ile Mehmet Bolkan’ın yol ayrımında etken olduğu öğrenildi.
ESİN SONAY’LA ANLAŞTILAR
Teknik Direktör Mehmet Bolkan ile yolların ayrılmasını ardından vakit kaybetmeden bu görev için arayışlarına başlayan Karşıyaka, Esin Sonay ile el sıkıştı. 2021-22 ve 2022-23 sezonlarında Karşıyaka’da futbolcu olarak görev yapan Sonay, son olarak geçtiğimiz sezon Lapta’da teknik direktörlük yapmıştı.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.