banner913
banner932
banner1032

Kaymaklı sezonu resmen açtı

banner1020

K.Kaymaklı Kulübü resmi sezon açılışını dün alt yapı ve A takım sporcularının, Kaymaklı Şehitleri Anıtı’na yürüyüş ve çelenk koyma etkinliği sonrasında saha çalışmalarıyla gerçekleştirdi

banner1045
Kaymaklı sezonu resmen açtı

banner971
Aksa 1. Lig ekiplerinden K.Kaymaklı Kulübü resmi sezon açılışını dün gerçekleştirdi. K.Kaymaklı alt yapı ve A takım sporcularının, Kaymaklı Şehitleri Anıtı’na yürüyüş ve çelenk koyma etkinliği sonrasında saha çalışmalarıyla devam etti. Kulüp başkanı Münür Özler de yaptığı kısa konuşmada yeniden Süper Lig'e döneceklerine inancının tam olduğunu belirtti.
Açılışla ilgili K.Kaymaklı Kulübü’nden şu açıklama yapıldı:
“AKSA 1. Lig’de mücadelede edeceğimiz bu sezon için resmi açılışımız bugün gerçekleştirdik. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Küçük Kaymaklı Türk Spor Kulübü’nden, Kaymaklı Şehitleri Anıtı’na yürüyüş ve çelenk koyma etkinliği ile başlayan açılışa Küçük Kaymaklı Türk Spor Kulübü futbolcuları ve akademisi de katkı koydu. Bugün saat 16.30’da kulüp binasından başlayan yürüyüşe tüm Küçük Kaymaklı tarafları ve futbolcuları da katıldı.
Takım kaptanlarımız Halil Turan ve Mehmet Kaygısız şehitler anıtına çelenk bırakırken, kulüp başkanımız Münür Özler de yaptığı kısa konuşmada yeni sezonun Küçük Kaymaklı'ya hayırlı olmasını diledi ve yeniden Süper Lig'e döneceğimize inancının tam olduğunu ifade etti.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.