banner913
banner932
banner1032

Miracle Değirmenlik 22 Temmuz’da sahaya inecek

banner1020

Aksa Süper lig temsilcisi Miracle Değirmenlik kulüp binasında sezon öncesi toplantısı için bir araya geldi

banner1045
Miracle Değirmenlik 22 Temmuz’da sahaya inecek

banner971
Süper lig temsilcisi Miracle Değirmenlik sezon öncesi toplantısı için kulüp binasında bir araya geldi. Yönetim, teknik ekip ve futbolcuların bir araya geldiği kaynaşma toplantısı 1.5 saat sürdü.Geçtiğimiz sezonu birinci ligde şampiyon olarak tamamlayan ve bu yıl yaptığı flaş transferlerle de yeni sezon için hazırlıklarını sürdüren Miracle Değirmenlik futbol takımı yeni sezon için ilk toplantısını gerçekleştirdi.
SEZON AÇILIŞI 22 TEMMUZ
17 Temmuz Çarşamba günü takımın ölçüm testlerini gerçekleştireceklerini belirten Miracle Değirmenlik teknik direktörü Özgü Bayraktar, 22 temmuz Pazartesi günü ise sezon açılışını gerçekleştireceklerini söyledi. Teknik heyet olarak tüm planlamalarının hazır olduğunu aktaran Bayraktar, yaptıkları toplantı ile planlamalarını oyunculara aktardıklarını, sezon öncesi çalışmalarına bir bakıma start verdiklerini söyledi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.