banner913
banner932
banner1032

Miracle Karşıyaka transferde hız kesmiyor

banner1020

banner1045
Miracle Karşıyaka transferde hız kesmiyor

banner971
Hamitköy'den Toykan Hacet’i dün kadrosuna dahil eden Miracle Karşıyaka bugün iki oyuncuyu daha kadrosuna dahil etti. Lefke’den Rahmi Çelik ve Türk Ocağı’ndan ise İlker İnceler’i kadrosuna dahil eden Miracle Karşıyaka Cenker Yazar’ı da resmi olarak transfer etti.
Rahmi için Ebru Törehan düğmeye bastı
Bugün sabah saatlerinde Rahmi Çelik için görüşmelere başlayan Miracle Değirmenlik As Başkanı Ebru Törehan Rahmi Çelik konusunda hem Lefke yönetimi hem de oyuncu ile her konuda anlaşarak Rahmi Çelik’i Miracle Değirmenlik takımına dahil ettikten sonra, Çelik’i Miracle Karşıyaka’ya kiraladı.  İlker İnceler konusunda da oyuncu ve kulübü ile anlaşma sağlayan Miracle Değirmenlik takımı İnceler’i de kadrosuna dahil ederek Miracle Karşıyaka’ya kiraladı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.