banner913
banner932
banner1032

Polisler golleri Eybil Efendi anısına atıyor

banner1020

İkinci Eybil Efendi Polis Futsal Turnuvası bugün Atatürk Spor Salonunda gerçekleşen açılış seremonisinin ardından başladı

banner1045
Polisler golleri Eybil Efendi anısına atıyor

banner971
Polis Örgütü’nün Kuruluşunun 60’ıncı yıldönümü dolayısıyla düzenlenen “Geleneksel 2. Eybil Efendi  Salon Futbol (Futsal) Turnuvası” bugün başladı.
Bu yıl 12 takımın yer aldığı turnuva,  Atatürk Spor Salonunda gerçekleşen açılış seremonisinin ardından, Polis Genel Müdürü Kasım KUNİ'nin başlama vuruşunu yaptığı, Lefkoşa Polis Müdürlüğü-B takımı ve İskele Polis Müdürlüğü takımları arasında oynanan açılış maçı ile başladı.
Bugün ve yarın oynanacak grup maçlarının ardından, 27 Haziran Perşembe günü oynanacak yarı final ve final maçları ile turnuva tamamlanacak.

Polis Genel Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen ve geleneksel hale gelen Polis Salon Futbol  Turnuvaları geçen yıldan itibaren, 29 Haziran 2022 tarihinde yaşamını yitiren PGM I. Yardımcısı Eybil EFENDİ anısına atfedildi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.