banner913
banner932
banner1032

Puanları paylaştılar

banner1020

Süper Ligin alt sıralarındaki iki takım olan Göçmenköy ile Gençler Birliği arasında oynanan zorlu mücadele başladığı gibi 0 – 0’lık skorla tamamlanarak puanları paylaştılar. Göçmenköy ligin 5. Haftasında üçüncü beraberliğini alırken, Gençler Birliği ise ilk beraberliğini aldı

banner1045
Puanları paylaştılar

banner971
Stadyum: Lefkoşa Atatürk Stadı
Hakemler: Emre Öztaşlı, Emre Çevikdal, Emir Turalı
Göçmenköy: Ozan, Alaattin (80.Dk Salahi), Reşit, Bilal, Kadir (32.Dk Arda Sözcü), Eray (84.Dk Süleyman), Barkın, Arda Karacan (80.Dk İsmet), Bekir, Debouto, Mbou
DND G.Birliği: Cengiz, Emir, Osman, Berk, Bülent, Abdülaziz (46.Dk Barın), Galip, Yakubu, Sylla, Bawa, Toualy
 
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından organize edilen AKSA Süper Ligde Süleyman Göktaş Sezonu'nun beşinci haftası başladı.
AKSA Süper Ligde Süleyman Göktaş Sezonu'nun beşinci haftasında Göçmenköy, Larnaka Gençler Birliği’ni konuk etti. Atatürk Stadındaki Göçmenköy – Larnaka Gençler Birliği maçını Emre Öztaşlı yönetti.
Geriye kalan 4 haftada istedikleri sonuçları alamayan iki takımın karşılaşmasındatempo fazla yükselmedi.
İlk yarıda Göçmenköy, Bekir ve Mbou ile gole yaklaşırken, Larnaka Gençler Birliği,Toulaly  ile yakaladığı fırsatı değerlendiremedi.
İkinci yarıda iki takım da gol pozisyonu üretmekte kısır kalırken, maçtan da gol sesi çıkmadı. İki takımın gol üretemediği maç 0 – 0 tamamlanırken, taraflar birer puanla maçtan ayrıldılar. Galibiyetsiz Göçmenköy puanını 3’e, Larnaka Gençler Birliği ise 4’e yükseltti.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.