banner913
banner932
banner1032

Serhat Deste Doğan Türk Birliği'nde

banner1020

Hamitköy’ün genç yeteneği olan ve birçok takımın transfer listesindeki futbolcusu Serhat Deste’yi süper lig ekibi Doğan T. Birliği bonservisli olarak kadrosuna kattı

banner1045
Serhat Deste Doğan Türk Birliği'nde

banner971
Birinci Lig ekibi Hamitköy'de geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla öne çıkan ve birçok takımın transfer listesinde olan Serhat Deste Doğan Türk Birliği'ne transfer oldu.
Sağ kanatta etkili futbolu ve attığı gollerle dikkat çeken 22 yaşındaki futbolcuyu sarı lacivertliler bonservisli olarak kadrosuna kattı.
Serhat Deste Hamitköy altyapısından çıktı ve beş yıldır bu kulüpte Yerli Yabancı Statüde forma giyiyordu.
Serhat Deste, Hamitköy camiasına şöyle veda etti:
“Sevgili Hamitköy camiası;
Daha çocuk yaşta girdiğim bu kulüpte iyisi ile kötüsü ile birlikte 5 yıl geçirdim. Öncelikle bu güne kadar gelişmemde en ufak katkısı olan kim varsa teşekkürlerimi sunmak isterim. Burası benim yetiştiğim kulüp burada sonsuz anılar bıraktım. Oynadığım süre boyunca elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım, Artık yeni denizlere yelken açma vaktim geldiğini farkettim, yeni maceralar, yeni insanlar tanımanın vakti geldiğini düşünüyorum. Mandrez camiası Hakkınızı helal edin”
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.