banner913
banner932
banner1032

Topaloğlu “Genç, koşan ve dinamik bir ekip olacağız”

banner1020

Yenicami teknik direktörü Hasan Topaloğlu, genç, koşan ve dinamik bir ekip olacaklarını söyleyerek “Çıkış yapacak genç isimlerimiz var. Zirveye oynayacak, pozitif futboluyla takdir edilecek Yenicami'yi izletmeyi istiyoruz" dedi

banner1045
Topaloğlu “Genç, koşan ve dinamik bir ekip olacağız”

banner971
Süper Ligin başkent ekibi Yenicami 20 Temmuz Cumartesi günü saha çalışmalarına başladı.
Sezon açılışında konuşan teknik direktör Hasan Topaloğlu genç kadrolarına yerinde takviyeler yaptıklarını belirterek kiralık isimlerin de kadroya dönüşü ile planlamaları doğrultusunda hareket ettiklerini söyledi.
Hasan Topaloğlu, "Remzi, Samet, Mahmut ve Yasin'in transferlerine iki yabancı futbolcu daha eklenecek. İki yabancı kanat forvet takviyesi için çok detaylı çalışıyoruz, altı futbolcu önümüzdeki hafta ülkemize geliyor. Ağustos ayı ortasına kadar kadromuza netleştireceğiz. Yoğun bir hazırlık dönemimiz olacak. Serdarlı Kulübü ile anlaşmaya vardık, antrenman sahası sorunu ortadan kalktı. 3 Ağustos'ta hazırlık maçlarına başlayacağız. Burdur'da kamp yapacağız. Genç, koşan ve dinamik bir ekip olacağız. Çıkış yapacak genç isimlerimiz var. Zirveye oynayacak, pozitif futboluyla takdir edilecek Yenicami'yi izletmeyi istiyoruz" dedi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.