banner913
banner932
banner1032

Trabzonspor beraberliğe abone

banner1020

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda Gaziantep FK ile 0-0 berabere kaldı

banner1045
Trabzonspor beraberliğe abone

banner971

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Gaziantep FK ile karşı karşıya geldi.Gaziantep Stadyumu'nda saat 20.00'de başlayan karşılaşmayı hakem Volkan Bayarslan yönetti.

Ligde henüz galibiyeti bulunmayan Trabzonspor üç puan parolasıyla çıktığı maçta Gaziantep FK ile 0-0 berabere kalarak ligde oynadığı 5. maçtanda beraberlikle ayrıldı.

60. dakikada Nwakaeme'nin pasında Draguş'un ceza sahası içerisinde vuruşunda kaleciden dönen topu Banza ağlarla buluşturdu. VAR'dan gelen uyarı sonrası hakem Volkan Bayarslan pozisyonu izleyerek, pozisyon öncesinde Malheiro'nun Sorescu'ya faul yaptığı tespit edildi ve gol geçersiz sayıldı.

Şenol Güneş Trabzonspor'un başında çıktığı 3 maçta da beraberlikle ayrıldı.

Ligde çıktığı 5 karşılaşmada 1 galibiyet 1 beraberlik ve 3 mağlubiyeti bulunan Gaziantep ekibi, ligde puanını dörde yükseltti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.