banner913
banner932
banner1032

Ussumane Djabi Çetinkaya'da

banner1020

Başkent ekibi Çetinkaya yabancı kontenjanında Ernest'i kadroda tutarken Osita'nın yerine Yeniboğaziçi'nden kanat forvet Ussumane Djabi'yi transfer etti

banner1045
Ussumane Djabi Çetinkaya'da

banner971
Transfer çalışmalarına hızlı başlayan Çetinkaya üç futbolcuyu kadrosuna kattı.
Teknik direktörlük görevine Serkan Önet'i getiren sarı kırmızılılar yabancı kontenjanında Ernest'i kadroda tutarken Osita'nın yerine Yeniboğaziçi'nden kanat forvet Ussumane Djabi'yi transfer etti. Geçtiğimiz sezon kiralık olarak kadroda bulunan defansta götev alan Agit Altan'ın Hamitköy'den bonservisi alındı.
Orta alanda görev yapan Mustafa Kemal Atlar için de Doğan T.B. kulübüyle yine kiralık olarak anlaşmaya varıldı.
Çetinkaya, kiralık olarak forma giyen kaleci Kemal Bağbal'ın China Bazaar Gençlik Gücü'ne dönmesinden sonra TH Dumlupınar'ın tecrübeli kalecisi Türkkan Delideniz ile görüşüyor. Serbest transfer hakkı olan Türkkan ile görüşmelerin olumlu geçtiği açıklandı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.